Melissa Fröhlich

Skolavslutning

Idag spöregnar det och är kallt. Jag har dessutom varit hemma från skolan sjuk. Har feber och ont i halsen. Blääää! Lillebror har också feber så mamma är hemma från jobbet några dagar med oss. 


Idet här vädret är det svårt att känna att det snart är sommarlov, känns snarare som höst! Men som man brukar säga att efter regn kommer solsken och jag hoppas hoppas det blir sol på skolavslutningen. När har ni avslutning? Jag har avslutning den 9/6 så inte ens två veckor kvar! Innan jag flyttade till Mariefred så bodde jag i Eskilstuna. Där gick jag på en engelsk privat skola. Där var alltid skolavslutningen på skolgården, det kan ju va lite jobbigt när det är dåligt väder. Här i Mariefred går jag på Mariefredsskolan och det här blir min andra skolavslutning här i Mariefred. Här är man först i klassrummet sedan sjunger vi i kyrkan, det tycker mamma så mycket om och det är skönt om det regnar. Förra året klarade vi oss från regn men det var väldigt kallt kommer jag ihåg. Vi skulle på café och äta glass med våra grannar efter men vi köpte hem glass för det var så kallt! 

Har ni köpt era skolavslutningskläder än? Jag är ju sponsrad av kidsbrandstore så i samarbete med dom fick jag välja valfria skolavslutningskläder därifrån. Så himla kul då jag älskar deras kläder! Jag beställde en vit pikeklänning och en rosa kofta från Ralph Lauren som jag ska ha på avslutningen. Förra året hade jag ingen kofta och höll på att frysa ihjäl! Jag har inte bestämt om jag ska ha dom i kyrkan eller på kvällen?! Jag brukar ha två outfits nämligen. En på dagen med klassen sen byter jag alltid om till kvällen då vi går ut och äter. Så förutom mina kläder från kidsbrandstore så har jag köpt en vit klänning med blå prickar som jag kommer ha en jeansjacka till. Båda outfitsen kommer jag iallafall att ha Converse skor till. Jag har heller inte bestämt om jag ska ha lockar eller rakt hår? Har haft lockar nästan alla avslutningar så funderar på att ha rakt i år, eller vad tycker ni, är det tråkigt? 

Om ni inte köpt avslutningskläder än så kolla in www.kidsbrandstore.se dom har massa snyggt både till avslutning och annat. Om ni beställer något så får ni här en rabattkod av mig; MELISSA20 ger dig 20% på ditt köp! 

Här kommer iallafall lite bilder på vad jag och lillebror kommer ha på oss ❤