Melissa Fröhlich

Camouflage kläder och käpphästar

Hej allihopa!❤️

Pappa är bortrest med jobbet Så det är bara vi andra hemma. Mamma var ledig idag så vi har vart hemma. Theodor, min lillebror alltså, leker ofta med dom andra grabbarna i kvarteret. Just nu leker dom väldigt ofta "nerf krig" som dom kallar det. Theodors kompis har alltid sina Camouflage kläder på sig när dom leker. Theo har varit lite avis på dom där kläderna för dom är ju jättecoola som han själv säger! Eftersom jag varit rätt bortskämd med väldigt mycket sponsor saker/kläder på sistone så tyckte mamma att lillebror behövde skämmas bort lite idag. Så vi åkte för att hitta något i camouflage till honom. Vi bor ju i universums minsta stad så för att ens ha en chans att hitta något var vi tvungna att åka till Strängnäs. Vi kom på att vi kunde åka till Arsenalen som är ett typ militär museum. Dom har även en liten shop. Det fanns inte så mycket men vi hittade en scarf och sen på Intersport hittade vi en keps också, så lillebror var nöjd!

Har ni hört talas om den nya trenden att hålla på med käppisar, alltså käpphästar?! Låter lite konstigt kanske men det är jätteinne! Alltså man kan tom hoppa SM med sina käppisar som jag fattar det 😬 jag hade ingen aning om det, det var mamma som berättade. Eftersom jag mest av allt vill ha en egen häst men inte får det så kanske käppisar skulle va något för mig?! 🤣 haha! Nä men jag leker ju rätt ofta med dom så man kanske skulle ta och bli seriös med dom?! Har någon av er hört talas om det här? Isåfall, berätta mer! Jag har en svart käppis som hängt med jättelänge. Fick den av mormor när jag var typ 2-3 år. Sen har jag min grå strumpa som jag pysslat ihop i stallet. Ingen av dom har fått fasta namn än så har ni några förslag så skriv dom här så blir jag jätteglad! 

Det är många av er som frågar om jag kan skaffa youtube kanal. Mamma har sagt nej eftersom jag redan har bloggen, insta och musically och hon tycker inte vi hänger med. Men nu har hon sagt ja lite längre fram, så det kommer nog en snart! Håll ut! ❤